دانشنامه دانستنی های جهان

بزرگترین، کوچکترین، عجیب ترین، وحشتناکترین، زیباترین، زشت ترین، بلندترین، طویلترین، کوتاه ترین، عمیق ترین.... همه ترین ها

دانشنامه دانستنی های جهان

بزرگترین، کوچکترین، عجیب ترین، وحشتناکترین، زیباترین، زشت ترین، بلندترین، طویلترین، کوتاه ترین، عمیق ترین.... همه ترین ها

خاموش کردن آتش جنگل، با آبشار ۷۵هزار لیتری یک غول پرنده

 

هر ساله در فصل تابستان شاهد آتش سوزی های وسیع در جنگل های مناطق گرمسیر دنیا هستیم. یکی از این نقاط که همیشه با این معضل روبرو بوده جنگل های آریزونای آمریکا هستند. هرچند که مسئولان این منطقه هم بیکار ننشسته اند و همیشه ابزارهای لازم برای مقابله با این آتش سوزی ها را در اختیار دارند. یکی از این گجت های جالب آتش خاموش کن، بزرگترین تانکر پرنده دنیا است.


ادارات آتش نشانی هوایی همیشه هواپیماها و هلیکوپترهای زیادی را برای خاموش کردن آتش از بالا، در اختیار دارند. عکس بالا هم یکی از همین هواپیماها است که در حقیقت یک ۷۴۷ است که تغییر کاربری داده شده. تانکرهای هوایی با ظرفیت های بسیار متفاوتی تولید می گردند. آنها از تراکتور هوایی یک نفره AT‪-‬802F با گنجایش ۳۰۰۰ لیتر شروع می شوند و به غول سبز دوست داشتنی ما می رسند که یک بوینگ ۷۴۷ تغییر یافته با گنجایش ۷۵۸۰۰ لیتر آب است.


هم اکنون در آمریکا ۲ سوپرتانکر پرنده در حال خدمت در آتش نشانی هستند. یکی از آنها غول همیشه سبز ۷۵هزار لیتری خودمان است و دیگری هم یک مک دانل داگلاس DC‪-‬10 تغییر یافته با نام عملیاتی Tanker 910 است. این داگلاس۴۵۵۰۰ لیتری، می تواند طی مدت ۸ ثانیه تمام آب ذخیره شده اش را بر روی مکان مورد نظر خالی کند.


internal_tanks.jpg

سوپرتانک ۷۴۷ همیشه سبز را می توان پدر همه آتش نشان های هوایی دانست. این هواپیما با گنجایش ۷۷۶۰۱ لیتر، بدون هیچ رقیبی عنوان بزرگترین تانکر هوایی دنیا را در اختیار دارد. سوپرتانکر عزیز ما نتیجه یک پروژه ۴۰ میلیون دلاری است که از سال ۲۰۰۲ بعد از سقوط هرکولس C‪-‬130A لاکهید و PB4Y‪-‬4 تقویت شده در همان سال، آغاز شد. این تانکر غول پیکر از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ به عنوان یک هواپیما در اختیار خطوط هوایی بوده است. همیشه سبز علاوه بر آب، امکان پخش ژل ضد آتش و کف آتش خاموش کن را هم دارد. سیستم پیشرفته آن به خلبان اجازه می دهد که سرعت پخش را هم تنظیم کند. این سرعت می تواند از ریزش آب همانند قطرات باران شروع شده و به خروج یکباره و تحت فشار تمامی آب موجود ختم گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد