دلافی
شکلاتهای دلافی Delafee با قیمت هر پوند، 508 دلار به فروش میرسند و محصول سوییس هستند. این شکلات ها برای کسانی مناسب هستند که به اشیا درخشان علاقه دارند، زیرا علاوه بر اینکه از بهترین کاکائو تهیه شده اند، هر یک با برگه های نازک طلای 24 عیار خوراکی تزیین شده اند.
مجموعه G گودیوا
این شکلات سازی مشهور که ابتدا در بلژیک تاسیس شده است و اکنون شعبه هایی در شهرهای مهم جهان دارد، به تازگی مجموعه ای را به نام " G" Collection تهیه کرده که هر پوند این مجموعه شکلاتهای قلبی شکل، در طعمهای مختلف و تزیینات زیبا 120 دلار قیمت دارد.
ریشار
شکلات ریشار Richart محصول لیون، فرانسه، از 70% کاکائوی کریولو Criollo محصول ونزوئلا، که بهترین کاکائوی جهان به شمار می اید، تهیه میشود. این شکلات طعمی ملایم اما بسیار پرمایه دارد و تنها با بهترین مواد از جمله بادام، ادویه های نامتعارف و تمشک همراه شده است. بهای هر پوند این شکلات 120 دلار است
پیر مارکولینی
هر پوند ترافل های پیر مارکولینی Pierre Marcolini محصول بلژیک، 102.50 دلار قیمت دارد و علاوه بر بهترین کاکائو، شامل موادی است که در هر ترافل متفاوت است. برای مثال ترافل برزیلی، خمیری مرکب از 66% کاکائوی خالص و خمیر بادام ایتالیایی است که با شکلات شیری پوشیده شده و روی آن بادام کاراملی قرار گرفته است.
دوباو و گاله
شکلاتهای دوباو و گاله Debauve & Gallais ، محصول فرانسه به طور سنتی، شکر کم و کاکائوی عالی و فراوان دارند. در این شکلاتها از هیچ ماده امولسیون ساز مانند لسیتین استفاده نمیشود و علامت مشخصه آنها استفاده از بهترین افزودنیهای جهان است، از جمله : فندق پیه مونت، بادام اسپانیایی، کشمش ترکیه و بلوط تورین. هیچ گونه رنگ و ماده نگه دارنده به این شکلاتهای 94 دلاری(هر پوند) اضافه نمیشود.
چو آوو
نام شکلات سازی چو آوو Chuao واقع در کالیفرنیا، برگرفته از منطقه ای به همین نام در ونزوئلا است که بهترین کاکائوی جهان را تولید میکند. در اینجا با استفاده از روشهای اروپایی، شکلاتهای ونزوئلایی دست ساز تولید میشود که هر پوند آن 79 دلار قیمت دارد و از بهترین مواد و بدون هیچ ماده نگه دارنده ساخته میشود.
ریچارد دانللی
ریچارد دانللی Richard Donnelly، در سال 1988، پس از آموختن روشهای شکلات سازی نزد استادان پاریسی و بلژیکی، کارگاه خود را در سانتاکروز/کالیفرنیا تاسیس کرد و به تهیه شکلاتهایی دست ساز با طعمهایی ساده و عالی پرداخت. هر پوند از شکلاتهای دانللی، 75 دلار قیمت دارد.
ووژه
شکلاتهای ووژه Vosge، طعمهایی بی نظیر دارند که در تولید آنها از ادویه های تندی چون کاری، زنجبیل، چیلی و دارچین استفاده میشود. در این میان شکلاتهایی به نام فینوکیو Finnochio که از شکلات سیاه و گرده رازیانه وحشی ساخته شده است و همچنین بالزامیکو Balsamico که با شکلات سیاه، فندق سیسیلی و سرکه بالزامیک ده ساله تهیه میشود، نیز وجود دارند. هر پوند این شکلاتها 69 دلار قیمت دارند و در شیکاگو تولید میشوند.
لا مزون دو شوکولا (خانه شکلات)
هر پوند این شکلاتهای فرانسوی 65 دلار است، خانه شکلات علاوه بر شکلاتهای تولیدی خود، به فروش شکلاتهای والرونا Valrhona که یکی از قدیمیترین و بهترین تولید کنندگان شکلات فرانسه است، نیز میپردازد. این شکلات سازی برای تولید شکلاتهای مخلوط خود، از کاکائوی کریولو و بهترین کره کاکائو استفاده میکند.
میشل کلویزه
شکلاتهای پاریسی میشل کلویزه Michel Cluizel ، از محصولات خاص ده کشور، از جمله ماداگاسکار، ونزوئلا، جاوه، غنا و اکوادور تهیه میشوند. درصد کاکائوی این شکلاتها از 33 تا 99% متفاوت است و با کره کاکائو، شکر و دانه های وانیل تهیه میشود. کلویزه هرگز از مواد نگهدارنده، امولسیون ساز ها و کاکائویی که با کود شیمیایی تولید شده باشد استفاده نمیکند. قیمت هر پوند محصولات آن، 65 دلار است.
ژاک توره
شکلاتهای ژاک توره Jacques Torres، قیمتی معادل 50 دلار برای هر پوند دارند و در بروکلین نیویورک تولید میشوند. این شکلاتها تنها با مواد تازه ساخته میشوند و به خاطر طعمهای جدید خود شهرت دارند. مانند Bandol Breeze که محتوی از بادامهایی است که بر روی پوره هلو قرار گرفته و همچنین Wicked Fun که از شکلات سیاه و ادویه جات تند تهیه میشود.