دانشنامه دانستنی های جهان

بزرگترین، کوچکترین، عجیب ترین، وحشتناکترین، زیباترین، زشت ترین، بلندترین، طویلترین، کوتاه ترین، عمیق ترین.... همه ترین ها

دانشنامه دانستنی های جهان

بزرگترین، کوچکترین، عجیب ترین، وحشتناکترین، زیباترین، زشت ترین، بلندترین، طویلترین، کوتاه ترین، عمیق ترین.... همه ترین ها

جام جهانی فوتبال زنان 2011 آلمان !

تیم ملی فوتبال زنان ژاپن قهرمان جهان شد

ژاپن با شکست آمریکا به عنوان قهرمانی جام جهانی فوتبال زنان در سال 2011 دست پیدا کرد.

به گزارش مهر، تیم فوتبال ژاپن به عنوان نخستین تیم آسیایی که به دیدار پایانی رقابت های جام جهانی فوتبال زنان راه پیدا کرده بود، یکشنبه شب در ورزشگاه "کامرزبانک" فرانکفورت مقابل آمریکا پیروز شد و به عنوان قهرمانی جهان دست پیدا کرد.

دو تیم در پایان 120 دقیقه به تساوی 2 بر 2 دست پیدا کردند و سپس این ژاپنی ها بودند که با حساب 3 بر یک در ضربات پنالتی مقابل حریف خود پیروز شدند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

"آلکس مورگان" در دقیقه 69 تیم آمریکا را پیش انداخت و "آیا میاما" در فاصله 9 دقیقه به پایان بازی، گل تساوی را وارد دروازه آمریکا کرد. بازی در وقت های اضافی با برتری آمریکایی ها همراه بود و این تیم موفق شد در دقیقه 104 توسط "آبی وامباچ" به گل برسد اما تنها سه دقیقه به پایان بازی زمان بود که "هوماره ساوا" گل تساوی را وارد دروازه آمریکا کرد.

ژاپنی ها که هنوز به طور کامل از زیر بار تالمات اقتصادی و روحی زلزله و سونامی ماه مارس رهایی پیدا نکرده اند، در ضربات پنالتی با نتیجه 3 بر یک حریف خود که دو عنوان قهرمانی جهان در کارنامه دارد را شکست دادند و جام قهرمانی را بالای سر بردند.

تیم ملی فوتبال بانوان ژاپن در شرایطی به عنوان یک تیم آسیایی قهرمان جهان شد که تیم ملی فوتبال بانوان ایران نتوانست از دور مقدماتی این رقابتها نیز صعود کند و در راه رسیدن به المپیک لندن نیز ناکام بود.



تاریخچه جام جهانی زنان

جام جهانی فوتبال زنان از سال ۱۹۹۱ و به میزبانی چین پایه گذاری شد.

در اولین دوره رقابت ها، آمریکا قهرمان شد. نروژ در رده دوم قرار گرفت. سوئد هم در بازی رده بندی چهار بار دروازه آلمان را باز کرد.

سوئدی ها ههچنین چهار سال بعد میزبان جام جهانی شدند اما با شکست در ضربات پنالتی مقابل چین، راهی به نیمه نهایی پیدا نکردند.

جام این بار نصیب نروژ شد که آلمان را در فینال از پا در آورد. آمریکا مدافع عنوان قهرمانی هم با غلبه بر چین، روی سکوی سوم ایستاد.

آمریکا که سال ۱۹۹۴ میزبان جام جهانی فوتبال بود، در سال ۱۹۹۹ نیز جام جهانی زنان را برگزار کرد.

در فینال حیثیتی که بین میزبان و چین به انجام رسید، آمریکایی ها به لطف ضربات پنالتی موفق شدند جام را در خانه نگه دارند.

برزیلی ها هم در ضیافت پنالتی ها، عنوان سومی را از چنگ نروژی ها خارج کردند.

سال ۲۰۰۳ آمریکا برای دومین دوره پیاپی میزبان جام جهانی شد. اما دو تیم اروپایی فینالیست شدند. آلمان ۲-۱ بر سوئد غلبه کرد تا برای نخستین بار قهرمان شود.

میزبان بازی ها ۳-۱ بر کانادا پیروز شد تا اگرچه نتوانسته بود مدافع خوبی برای عنوان قهرمانی باشد، دست کم مدال برنز را از دست ندهد.

در آخرین دوره جام جهانی زنان، چینی ها مجددا میزبانی را عهده دار شدند اما خودشان در مرحله یک چهارم نهایی به نروژ باختند و حذف شدند.

فینال را آلمان با دو گل از برزیل برد تا از جام قبلی اش دفاع کند. آمریکا هم که برای پنجمین بار پیاپی به نیمه نهایی رسیده بود، ۴-۱ نروژ را برد تا روی سکوی سوم بایستد.


















































































 

نظرات 1 + ارسال نظر
سعیده شنبه 1 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 01:29 http://footsalbanoo.blogfa.com

مرسی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد